Victorie, victorie, dar ce facem cu ea?

PNL a castigat, da… dar in realitate a luat mai putin decat psd+psd 2 (pro-romania) PLUSR a venit tare si a luat cat psd, fara armata de primari-soldati si fara multimea de filiale ale psd-ului.

PNL vrea sa guverneze, acum, rapid… Printr-o motiune de cenzura cu slabe sperante de izbanda. Dar, nu accepta, in acelasi timp, ca PLUSR sa aiba alt candidat la presedintie decat Ioha the great!

PLUSR vrea alegeri anticipate, dar iarasi alea nu vin asa, doar ca le ordona Ciolos. Si zice: bine, daca pica guvernul asta, intrati voi la guvernare si noi va sustinem din backstage. Si vor candidat propriu la alegerile din toamna.

Poporul fb, fan al celor doua trupe zice: nu, stati potoliti, ca tara e-n rahat si patiti ca tehnocratii care i-au urcat pe pesedei la 40%. So?… A, mai sunt si analistii politici… Cristi Diaconescu zice, de exemplu: nu mai stati pe ganduri, gasiti solutii si daramati guvernul!

The missing link este, ca intotdeauna udmr, care e inca infratit cu dragnea, dupa ce i-a salvat de la prabusire sub 5%, pe moment… Asta in situatia in care ponta ar vota da la motiune…

Asadar, dragi spectatori si fosti spectatori ai lui rares the one and only bogdan, aveti o victorie! Ce faceti cu ea? Ca stiti voi, e un proverb cu nasul si cu… fina, ala cu o data, doar! La botez!

Peste toata harmalaia, vorba lui Toparceanu, trece insa, pas cu pas, nu in zbor, Ioha… cu micile lui prerogative cu tot! Sa-l vedem la turnanta!

Sorin Alexandru Sontea

foto: Petre Bobita Gheorghiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.