„V-am fript” si alte intamplari din campanie

Zisa veche cu „un fleac, i-am ciuruit” avea umorul ei… Piedone insa poate fi banuit cel mult de umor noir. Jalnic! Piedone cel renascut din cenusa Colectivului si din resturile partiduletului antenelor… Sectoreni din 5, treziti-va!

Idem cu montarea paradei gay, in mic, de catre unii… pentru a pune USR la panoul rusinii! Lipsiti de alte argumente si cu siguranta fideli telespectatori ai vulpitei et. co. Fake news, proba pe costume! Jalnic! Din nou, jalnic!

( Un clip video distribuit pe Facebook arată o falsă echipă de campanie USR PLUS huiduită de locuitorii din Voluntari. În clip apar mai mulţi bărbaţi cu peruci de femeie, cu pantalonii decupaţi în zona feselor şi tricouri inscripţionate USR PLUS, care ar fi huiduiţi de locuitori, scrie News.ro)

Oricum, desi nu cred in sondaje, N. Dan, uzurpatul de-acum ceva ani de la sefia USR, arata mai bine, pe hartie, decat Voluntara.

Aud ca la Cluj e hemoragie de candidati, la Primarie… Bani aruncati in vant, atat timp cat Clujul lui Boc se invarte dupa soare!

La Craiova, insa, desertificarea continua. Solomon e outsider, dreapta e la pamant, nisip etc., asa ca urmeaza o noua serie din aventurile olgutei la primaria cetatii banilor (marunti, uneori)! De trei ori jalnic!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.