Unde sunt… „spionii” de altadata?

Cu mult inainte de a incepe sezonul protestelor, scriam pamflete politice, unele publicate intr-o carte „De la Foucault la Fuck Off”, altele, in curs de aparitie in volumul doi… Pentru ca nu am parti-pris-uri in ceea ce priveste iesirile din linie ale vedetelor politice, am scris despre toti, inclusiv despre Ioha, pe care, bineinteles, l-am votat…

Acum, las la o parte pamfletul si devin cel de la firul ierbii, cel care a iesit ceva (sute) de zile la proteste… Si spun: Ioha, ma intreaba oamenii… de ce sa mai iasa in strada, dupa ce a treia oara ai bagat in plic un pesedist… Chiar nu exista in Romania un spion destept, profi, care sa nu fie in psd?

Si ce daca nu-l votau elefantii din parlament?… Si ce daca ei ar fi propus alt geniu provenit din scoala lor, falimentara, agramata si inutila, iliesciana, pana la urma?… Era bafta lor… Si-o faceau cu mana lor… Trebuia sa le dai tu, iar, cartea castigatoare?

Altii zic… mama! Ce mutare… Stie el ce stie, ia uite si la astia de la psd, au ramas si ei muti! Mai-mai ca nu le vine sa creada… O fi, ce sa zic?… O fi cadoul otravit, habar n-am… dar prea ma tii cu inima la gura, Ioha!

Eu, personal te voi vota si mai departe, daca vei ramane singura alternativa… As fi vrut insa, ca a doua oara sa o fac din convingere!

Cu sinceritate,

Sorin Alexandru Sontea

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.