Simona Halep termina anul pe locul I in clasamentul WTA

Simona este cea de-a 13-a jucatoare care termina un sezon WTA pe primul loc. Trofeul pentru aceasta performanta i s-a acordat la Singapore, impreuna cu un inel de diamante oferit de firma Tiffany&Co.

Sunt foarte încântată și emoționată, este o onoare să fiu a 13-a jucătoare care termină anul pe primul loc. 13 e numărul meu norocos. Toată munca din acest an mi-a fost răsplătită. Am fost foarte dezamăgită și tristă pentru finala de la Roland Garros, dar am revenit mai puternică și am jucat din ce în ce mai bine. Este imens ce am obținut acum pentru România, este o țară mică și sunt prima jucătoare din România care devine lider mondial„, a declarat Halep la ceremonia de la Singapore.

Simona n-a pierdut prilejul sa-i multumeasca lui Roger Federer, cel care i-a apreciat performanta din acest an: „M-am simțit foarte mândră de mine pentru că Roger a vorbit despre mine așa și îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Roger și Rafa au avut un sezon incredibil.”

Cu gandul la anul viitor, si la castigarea unui mare slem – ceea ce reprezinta principalul ei obiectiv – Simona se intoarce in tara pentru o vacanta binemeritata.

Bravo Simona!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.