Se strange latul?

Pentru ca nu toata justitia joaca la nuntile psd-ului tau, pentru ca nu toata justitia functioneaza doar in functie de comenzile si interesele tale… Pentru ca daca te ia valul si te crezi un mic tiran care vrea doar sa-si apere fundul… iti asumi si faptul ca poti fi doar un fir de nisip pana la urma, si restul… e vant!

Pentru ca esti social-democrat dar ai pastorit o mosie, din 4×4, din piscina, de pe terenul de tenis facut din leafa cinstita… de bugetar, sau din mici afaceri modeste de familie… asa spui!

Pentru ca oricate baricade de prostie si fidelitate in prostie ai construit in jurul tau, nu poti controla chiar tot… iti scapa multe, pentru ca te banuiesc ca n-ai mai mult de 2-3 pe polita, de cele cartonate frumos, sau doar metri de coperti goale, sa dea bine la conac!

Pentru ca functiile implica responsabilitati, jupane! Functioneaza si ele, chiar daca tu ai fost invatat altfel, dupa niste reguli, si nu toti europenii aia de ne-au luat in brate sunt autisti! Dar, ca si pana acum, ii bagi pe altii in mocirla, Iude pe cativa arginti, pana atunci cand, la intristare – stii argo? – n-o sa te viziteze decat cosmarurile!

Pentru toate astea, vatafule, sincer, iti cam spun  – vulturii nu se pun cu mustele, si or mai fi ramas ceva acvile si in Romania!

Sorin Alexandru Sontea

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.