Se spune ca totul se intoarce…

Ne agatam de altii sa ne rezolve problemele, uitand ca noi suntem cei care trebuie sa le rezolvam, noi insemnand milioane de traitori in Romania… si nu numai… Se spune că totul se întoarce, totul se întoarce de unde s-a născut, tot ceea ce se întâmplă cu întreaga lume, si-apoi începe din nou…!

Au fost si vor fi, de-alungul timpului si a timpurilor, o multime de incercari, de deziluzii, de evadari, de dezamagiri, de sentinte date gresit, de exagerari, de stiri false, de intoxicari… A sta agatat de platforma FB si a comenta, cand ne plicitisim, sau suntem nervosi, sau simtim nevoia printre cateva flori si gratare sa spunem ceva, este contraproductiv.

Fugim de implicare, si apoi ne miram… wow! A iesit rau! Si implicarea trebuie facuta nu doar din protestul de strada, ci mai ales din informare, si din informarea celorlalti, si din solutii… A fugi la primul, sau al doilea foc de arma, nu ne va ajuta! Incepe un an ce se va finaliza cu runde de vot… Cu runde de indoieli, de fake-news, de propaganda in nestire…

Haideti sa ne adunam, usor, in noi, apoi inspre ceilalti, si sa vedem ce e de facut… Absenta, atat din cauza dezamagirilor cat si a lipsei de decizie, are acelasi rezultat – wow! A iesit rau!

Sorin Alexandru Sontea

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.