S-a scremut muntele şi a născut un şoarece…

Asa s-a intamplat azi la Guvern, unde n-au fost negocieri, n-au fost umilinte, n-au fost vorbe grele, doar s-au pus unii in tema pe altii cu mersul tarii… cu mersul justitiei, cu mersul trenurilor, al tramvaielor, cu noile modele de uniforme ale jandarmeriei, banuiesc – cu insigna #rezist in piept – cu mersul de-a busilea al tarii asteia, timp in care unu’ Codrin spunea asa:

Eu şi colegii suntem curioşi de câtă răbdare va da dovadă Tudose şi dacă va putea să încropească un minim dialog cu reprezentanţii #Rezist şi ai ONG-urilor finanţate de Soros&comp”…

Dar iata care sunt cererile pe care „civicii” le-au pus pe masa PM-ului:

– Sesizarea Comisiei de la Venetia pe legile justitiei

– Prorogarea aplicarii legilor justitiei prin ordonanta de urgenta pana cand Comisia de la Venetia isi spune un punct de vedere

– Demiterea imediata a ministrului Justitiei care nu mai este un partenere credibil si moral

Pai… 1. Asta era o chestie clara, Iohannis fiind cel ce fusese atentionat direct de europeni sa o faca… 2. Prorogarea se face pe baza unor legi ce s-au dat deja, prorogare insemnand amanare… ori, e vacanta bro! Nici n-au iesit din gaoace… 3. De ce doar a lui?… Ailalti sunt toti ok, ne fac numai bine…?

Last edit: PM-ul a spus „da” la prima cerere! Ce comedie…

La asa cereri incropite pe genunchi este limpede ca scorul Guvern – Civici este 1-0, din pacate pentru toti ce au inghetat sau au infruntat canicula aproape un an, in strada!

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.