Prince Harry and Meghan Markle

Printul Harry și Meghan Markle se vor căsători in mai la Castelul Windsor

Printul Harry și Meghan Markle se vor căsători in St George’s Chapel , aflata in Castelul Windsor, în luna mai și vor face prima lor vizită publică vineri, la Nottingham, a anunțat casa regala.

Ceremonia „va fi un moment de distracție și de bucurie care va reflecta caracterul mirelui și al miresei„, a spus purtătorul de cuvânt al cuplului”.

Markle, de 36 de ani, care este americanca, va deveni cetățean britanic și va fi botezata și confirmata de Biserica Anglicana înainte de nuntă, a anunțat Palatul Kensington. De asemenea, purtatorul de cuvant al casei regale a mai spus că familia regală va achita toate cheltuielile legate de nuntă, inclusiv slujba de la biserica, muzica, florile și recepția.

Cu toate acestea, costurile de securitate sporita, poliția și alte aspecte legate de ordinea publică vor fi acoperite de stat. Palatul a refuzat să precizeze dacă părinții miresei vor contribui si ei.

Printre prietenii lui Markle se numără cunoscuta tenismena Serena Williams și starul Made in Chelsea, Millie Mackintosh.

(sursa:theguardian.com)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.