Prietenul meu surdo-mut care a scandat impotriva psd!

Ioan Duia este un erou. Un erou modest, tacut, dar ale carui gesturi fac mai mult decat miile de cuvinte goale „emanate” de impostorii care conduc Romania. Ioan Duia stie sa dea mana, stie sa imbratiseze si stie sa se bucure cand te intalneste… acolo, in Piata, sau la Parlament, sau oriunde e nevoie ca „vocea” lui sa se alature vocilor celorlalti romani satui de minciuna si coruptie!

Ioan este un fotograf pasionat, un traitor al momentului, un dezamagit cand langa el sunt prea putini, un optimist ce spera ca langa el vor veni mai multi. Ioan este indragostit de copilul lui, de familia lui, de casa lui… Ioan este ceea ce multi invidiaza – un spirit senin care infrunta cu seriozitate si sacrificiu avalansa de nedreptati care ne acopera de peste un an.

Ioan este el si tricolorul, este „noi” si tricolorul, este acel loc din casa lui unde-si deseneaza pancartele ca pe un raboj de aducere aminte… trista aducere-aminte… Ioan este Ioan… si daca e sa scriem un calendar al protestelor, el s-ar chema Calendarul dupa Ioan Duia. Dar pentru ca absurdul  romanesc trebuia sa capete un nume… Ioan a fost amendat pentru ca a scandat impotriva multimii de ieniceri ai psd-ului, adunati intr-un congres inca mult mai absurd!

Ioane, fii mandru! Vocea ta, pe care eu o aud in fiecare seara, a invins legile omenesti! Bravo, prietene!

Sorin Alexandru Sontea

 

 

 

 

 

One comment

  1. Sa sti ca nu este singurul!Respect!!! Tatal meu este la fel ca si dansul,e surdomut,are 80 de ani.este exact de aceasi parere chiar daca nu i-si poate exprima furia,merge la mitinguri.Inca odata,RESPECT!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.