Ponta a primit cetatenia Republicii Serbia, scrie ziarul Blic

Fostul prim-ministru al României, Viktor Ponta, a primit astăzi cetățenia Republicii Serbia, scrie in exclusivitate tabloidul sarbesc „Blic”.

Ponta este actualul președinte al Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului României și va avea un pașaport sârb confirmat de guvernul Serbiei.

La mijlocul anului trecut Ponta a fost la Belgrad și a spus că România va continua să susțină integrarea Serbiei in UE și că acest lucru este în interesul regiunii și al întregii Uniuni Europene.

De altfel, Ponta a fost prezent si la sesiunea parlamentului sârb din august 2016, în timpul căruia actualul președinte al Serbiei, Aleksandar Vucic, în calitate de prim-ministru al guvernului isi expunea ideile. Ponta a spus că Serbia a fost întotdeauna cel mai bun vecin și prieten al României și că ar trebui să adere la UE cât mai curând posibil.

Ponta a demisionat din funcția de prim-ministru la sfârșitul anului 2015, după protestele masive care solicitau demisia guvernului din cauza unei tragedii într-un club de noapte care a ucis 64 de persoane.

(sursa: BLIC.RS)

2 comments

  1. Ponta şi-a „luat” cetățenie Serbia, normal este politician comunist PSD-est la fel ca Măzare PSD-est, care a deportat în Madagascar apoi a cerut azil politic…Se duce Ponta după Măzare, apoi „dispară” urmează PSD-est Dragnea cu Dosare penale nejudecate, la fel vrea azil politic ca să scape de pușcărie…Măzare este judecat acum în lipsă, tot nu scapă degeaba are milioane de euro…NU SCAPĂ NICIUNUL, PROCUR GENERAL KOVESI ESTE TEMEINICĂ, SUSȚINATĂ DE JOHANNIS : SE MODIFICĂ NOUL COD PENAL ÎN TIPM-SCURT, NU MAI EXISTĂ IMUNITATEA POLITICIANII APOI ÎI I-A LA RÂND, PRIMUL ILIESCU CU DOSARUL REVOLUȚIA 1989 ESTE ACUM LA CEDO, INSTITUȚII DIN ROMÂNIA SUNT COMLICE !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.