Newyorkezii au sfidat pericolul si au defilat de Halloween

Oamenii din New York au ieșit pe străzi pentru sărbătoarea de Halloween la doar câteva ore după atentatul terorist in care si-au pierdut viata opt persoane. Securitatea marsului a fost greu de asigurat, deoarece parada de la Greenwich Village s-a desfasurat la doar un kilometru distanta de pista unde camionul ucigas a cosit pietonii si biciclistii si la putin timp de la producerea incidentului.

Spectacolul insa s-a desfasurat cu flăcări, trupe muzicale, aparitii ciudate si orice altceva ce poate atinge sensibilitatea miilor de spectatori prezenti la parada. Fantome, goblini, zombi, super-eroi, bărbați pe picioroange, un grup de oameni – bondari și o mulțime de oameni topless s-au numarat printre cei care au defilat pana pe Sixth Avenue, marți noapte, pe muzica de tamburine si ritmuri din Caraibe. Oricine a avut un costum a putut participa la parada.

Guvernatorul Andrew Cuomo a vizitat traseul după ce a început parada, iar primarul Bill de Blasio i-a asigurat pe participanti si pe spectatori că politistii se afla la posturi si tine lucrurile sub control.

Ne vom vedea mai departe de treburile noastre in oras, fara a ne descuraja„, a spus Bill de Blasio.

(sursa: independent.co.uk)

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.