Lovitura de partid in stil mafiot

Trei, Doamne… (erata: o doamna si doi domni) si toti trei!, scrisera o epistola catre cele 3-4 zari pesediste… Cum ca ei sunt de acord cu tot, „decat” cu Liviu, nu! In rest, daca vine Dancila, whatever… Poate sa vina si femeia de serviciu de la sediu psd, e ok!

Acusi, vorbeste lumea ca de fapt e doar o renegociere, cum erau cele ale mafiei, in filme: aia-si imparteau cartierele, astia-si impart judetele, ministerele, bacsisul de la UE, parandaratul, locurile la europarlamentare si altele… Porcii, nu… ca pe aia i-au scos din circulatie!

Posibil. Cine a urmarit istoria mafiei din State, a vazut ca aia, cand se enervau, ii radeau pe capii momentului si veneau ei, cu reguli noi… Cam asta se intampla si in psd… Desigur, Dragnea are inca destui soldati fideli… pentru ca, la fel ca si atunci, numarul soldatilor conta, si cat de fideli erau… Dar, ceva sange tot va iesi… desigur, la figurat…

Misto e ca exista atacuri si de genul – ala a fost tractorist… pai si alalalt, soferul groazei, a muncit pe la Mecanica Fina, iar multi dintre ei au doctorate facute „pe puncte”… Oricum, maine, intr-o zi de post, baietii si fetele din cex intra pe strada aia principala, din filmele western, cu trabucul in coltul gurii, pentru duelul final. Final de septembrie, stati calm!

E doar o intalnire de afaceri a famigliei traditionale! Dixit!

Sorin Alexandru Sontea

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.