Irina Chicos, romanca din diaspora care cere dizolvarea PSD si ALDE, solicita sprijinul concetatenilor ei

Luni, Irina Chicoş, o româncă stabilită la Roma, a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere de desfiinţare a PSD şi ALDE. Isi motiveaza demersul spunand ca cele două formaţiuni acţionează împotriva interselor poporului roman. Irina mai spune ca se simte datoare celor care şi-au dat sângele în ’89 pentru ca românii să trăiască liberi, într-o ţară democratică. Dosarul a fost depus ieri, 15.01.2018 la tribunalul Bucuresti ( nr 1096/3/2018)

Iata cateva postari de pe pagina dedicata acestui demers:

Va rugam sa va alaturati numerosi, constituindu-va parte civila in actiunea de dizolvare PSD ALDE

La nivel national si Diaspora s-au adunat pana acum in jur la 100 de oameni.
Nu uitati ca avem nevoie de sprijin, avem nevoie de cat mai multe persoane care sa ni se alature constituindu-se parte civila trimitand un email care sa contina urmatoarele: 
Subsemnatul …, domiciliat in …, Jud…., Strada…, Nr…., Numar de telefon …, email … ma voi constitui parte civila in actiunea de dizolvare PSD ALDE si va autorizez sa imi introduceti datele in lista oficiala.

Atat lista, cat si numele avocatilor vor fi protejate.

Pt info scrieti la dizolvarepsdalde@libero.it

Sorry, there are no polls available at the moment.

2 comments

  1. Pentru o ROMANIE MA BUNA, LEGILE JUSTITIEI SA FIE LEGI IN FAVOAREA OAMENILOR DE RAND, SAU MAI BINE ZIS A SARACILOR .. .IUBESC ROMANIA…..NU UITATI DE MIILE DE ROMANI CE MUNCESC IN DIASPORA

  2. Subsemnata gociman cornelia, domiciliată la Geneva, mă voi constitui parte civilă în acțiunea de dizolvarePSD ALDE şi vă autorizez să îmi introduceți datele în lista oficială .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.