Gramatica si aritmetica… nimicniciei!

Videle si Craiova… Gramatica si artimetica… O intalnire peste timp, intr-o confuzie totala… Intre nimicnicie si eternitate, suna titlul unui disc formidabil al lui Mahavishnu/John Mc Laughlin… Acum se intampla intre doua nimicnicii… Venite dintr-una imensa!

Si peste… specialistul in toate cele ce sunt… si maine… in 40 de ani… vor rade la soarele Coastei Bogatilor… ca oricum, nu-i sta nimeni in coasta! Nimicniciile noastre care ne ocupa viata, ne strica viata, ne scurg viata spre jalnic…

Am ajuns la fundul sacului cu toleranta fata de prostie… fata de imbecilism si impostura! N-am crezut asta, in ceausism macar umblam dupa carti… „interzise”, date pe sub mana, trebuia sa ai librarul tau sa-ti opreasca un „Socul viitorului”, sau un „Shogun”… ! Acum, nu mai sunt nici librarii, de fapt, nu mai exista acel spirit de ” a afla”. Luam din FB, orice, laikuim, sau nu, inimim, sau nu… mama-mama, ce revolta facem! Intre noi! In bula noastra! Cu „b”!

In rest, vin aia, aia care au venit altfel, alta data… uff! Si nimeni nu intelege asta! Armani a inlocuit APACA… si atat! Jalnic!

Sorin Alexandru Sontea

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.