piata victoriei

Firea este „una in trei” piete

„Urmare a unei solicitări primite din partea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Primăria Capitalei va organiza, prin intermediul PROEDUS şi ARCUB, în perioada 05 – 17 decembrie, în Piaţa Victoriei, evenimentul cultural dedicat copiilor „Târg de sărbători – Festival de colinde şi obiceiuri de iarnă”. În acest scop, în alvelola centrală a pieţei vor fi amplasate un număr de aproximativ 30 de căsuţe şi o scenă pe care vor evolua ansambluri de copii şi elevi, precum şi artişti consacraţi. Târgul va fi deschis în perioada menţionată, zilnic, între orele 10 şi 22. Pentru accesul vizitatorilor vor fi amenajate treceri de pietoni temporare, iar traficul auto nu va fi restricţionat.

De asemenea, în aceeaşi locaţie va avea loc, pe 31 decembrie, între orele 19.00 şi 1.00, Concertul de Revelion organizat de Primăria Capitalei. Cu această ocazie, traficul auto prin Piaţa Victoriei va fi restricţionat, mai multe amănunte în acest sens urmând a fi comunicate în perioada premergătoare evenimentului.

Precizăm că Piaţa Victoriei a fost aleasă că locaţie pentru cele două evenimente, „Târgul de sărbători – Festivalul de colinde şi obiceiuri de iarnă” şi „Revelion 2017-2018”, întrucât în Piaţa Constituţiei, în intervalul 1-27 decembrie 2017, se desfăşoară „Târgul de Crăciun”, iar în Piaţa Universităţii va avea loc un alt eveniment, în aceeaşi perioadă”, se arată într-un răspuns trimis de Primăria Capitalei la solicitarea hotnews.ro.

(sursa: hotnews.ro)

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.