Concert caritabil „Tu esti Mos Craciun”! in Club Mojo pe 10 decembrie

Te invităm să te distrezi alături de noi si de invitaţii noştri la petrecerea caritabilă “Tu eşti Moş Crăciun”, să le aducem împreună zâmbetul pe buze copiilor infectaţi cu HIV de la Centrul de Imunodepresie al Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş.

De ce ar trebui să vii şi tu?

Din patru motive:
1.O sa râzi alături de Vio Dragu,Toma Alexandru, Sorin Pârcălab,Cristi Popesco şi Radu Bucălae.

2.O sa fredonezi melodiile lui Dan Teodorescu de la trupa TAXI, Vanotek,Lori Ciobotaru de la Vocea României,Marian Vasilescu de la Vocea României,The Kryptonite Sparks şi ale Simonei Stîngă.

3.O sa te amuzi alături de Mc-ul nostru Lucian Popescu.

4.Toate fondurile vor fi donate copiilor infectaţi cu HIV de la INBI Matei Balş

Eveniment realizat cu sprijinul:

MOJO,Cabina foto Happy,Atenul Român,Teatrul Odeon,Un Teatru,Domino’s Pizza,DODO Pizza,Lasermaxx,Trapped Escape Room,Breakout escape room,Atelierul de tarte,Mara Mura,Cofetăria Alice,Maria’s LadyBugs,Eve’s bracelets,HandMade by Anca Pop,Livrez Dragoste,Donuterie to you Lizeanu,Alka,Liliana Arnautu,Veer Labs,Breslo,Broof HandMade,HandMade by Loriana,Roxanne Handmade Crafts and Gifts.

Preţul biletului este de 20 RON ,acesta se poate achiziţiona de la Facultatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” între orele 12:00-18:00 începand cu data de 4 decembrie ,sau de la intrare in seara petrecerii pe data de 10 decembrie.

(sursa: internet)

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.