Codul lui… Nero

Un chibrit azi… nu s-a aprins destul… Unul maine, unul poimaine… Si asa a dat Livache – dantura de playboy – foc la tara! Arde totul, ca si aerul de afara… Arde si ramasita de democratie uitata pe-aici de alti gusteri dinaintea voastra, psd/alde/udmr, ca sa nu mai amintesc vechile gasti… din anii ’90!

‘Tu’-ti istoria ma-tii! De la lupul dacilor la iepurii jigariti de azi, cu frica de umbra gratiilor… O Romanie pe jar… O Romanie sfasiata de lupi in blana de iepure… Cu dinti ranjiti si conducand un haitic de jigodii… De supusi si supuse in numele faradelegii! In numele prazii – Romania!

Cum se vede tara de sus, de pe dealul Cotrocenilor, herr?… Sau daca ostenii astia care au mai ramas ies in strada, ti se pare suficient?… Ce ai de pierdut? Daca iesi la lupta, si te vor suspenda, o sa tinem toti cu tine… Daca nu iesi, vei fi un alt Emil invins de sistem!

Cum se vede tara din barlogurile voastre imputite din casa aia a poporului… ? Din fotoliile antamate pentru pensii speciale si afaceri fara numar… Vreau sa stiu o singura firma care aprovizioneaza parlamentul care nu e a voastra! Una, macar!… Vreau sa stiu cum mama dracului va imbogatiti voi dintr-un singur mandat… Ba stiu! Transpartinic! Hotilor!

Pradatorilor, ati ars si ramasita de democratie uitata pe-aici de alti gusteri dinaintea voastra, din psd/alde/udmr, ca sa nu mai amintesc vechile gasti… din anii ’90!

Dar istoria se repeta si in defavoarea voastra, taranusilor parveniti!

Sorin Alexandru Sontea

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.