Cine nu e cu Negoita pleaca, dar ia si amenda! Dupa 22 de ani de cariera in Primarie, Marilena Piuca risca sa fie data afara inca o data! (incl. video)

Redau exact ceea ce s-a intamplat acolo, la sedinta din Primaria sectorului 3, prin glasul colegei mele, Marilena… 

26 aprilie 2018, sedinta consiliului local sector 3, unde, pe ordinea de zi, la punctul 7, se afla proiectul de hotarare pentru reorganizarea DGASPC sector 3.

„Am solicitat, si am primit aprobare sa particip la sedinta de consiliu pe data de 26 aprilie 2018.  Impreuna cu inca 3 colege. Scopul nostru a fost sa obtinem suspendarea punctului 7 de pe ordinea de zi – proiect de Hotarare pentru reorganizarea DGASPC sector 3.

In acest sens am fost nevoita sa intervin inainte de votarea acestui punct pentru a solicita consilierilor sa se abtina sau sa voteze impotriva acestui punct.

Demersul meu sustinut de o cerere pe care am depus-o la secretariatul consiliului insotita de o lista de semnaturi (aprox 50) prin care solicitam suspendarea discutarii punctului 7 de pe ordinea de zi. Pentru ca nu am fost consultati, nu am fost informati, nu s-a facut niciun studiu de impact cu privire la urmarile unor disponibilizari masive. 
 
In conditiile in care, dupa marirea salariilor s-au facut zeci de angajari  Angajari pe criterii de apartenanta politica, rudenie, amantlac etc.
Primarul a declarat ca nu il intereseaza cate procese vor fi, ca administratia e prea “umflata” (dar cine a umflat-o?) Tragedia este ca, vor pleca oameni cu experienta in asistenta sociala care au muncit si au fost fideli pe salarii de nimic.
Nimeni nu venea sa se angajeze in asistenta sociala pentru ca salariile erau mici, dupa marirea salariilor (iulie 2018) ne-au napadit zeci de angajati, foarte multi veniti din privat sau de nicaieri.
Am ridicat problema angajatilor fictivi. Am solicitat sa se analizeze modul in care au fost facute angajarile in institutie, care este situatia angajatilor fictivi, de ce sunt angajati care au si pensii etc.
Un consilier PNL a introdus proiectul in sedinta din 4 mai si, astfel, a fost infiintata o comisie care va analiza modul in care s-au ocupat functiile de conducere si executie in DGASPC sector 3 si in alte institutii subordonate primariei. Incepand cu anul 2014 pana in prezent. Comisia va functiona aprox 6 luni.
Pentru interventia mea, pe langa umilinta la care am fost supusa prin scoaterea mea in forta afara din sala (tarata pe jos), am primit o amenda de 1000 lei.
Aici, filmarea live, urmariti de la min. 15 pana la min. 45!
https://www.youtube.com/watch?v=p155f5hPtcg
Sorin Alexandru Sontea

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.