C’est un scandale!

Voluntara a atacat la baioneta! Fara prizonieri! Cu „mainile in sold” si buzele arcuite a dispret… asa cum faci cand nu-ti place cum ti-au fost servite scoicile… purtata pe val de indignarea lui Gigi (Gigi, ce naiba!), fosta vedeta a lui Voiculescu trage in Dragnea din toate pozitiile!

Qui prodest? o sa va intrebati… sau nu! Ladies and gents, ceea ce ea a inteles si opozitia nu, este ca un prilej de a fi in mainstream, la ora de maxima audienta, cantareste al naibii de mult prin prisma viitoarelor alegeri… la primarie, imi permit sa anticipez!

Chiar daca o parte din poporul pesedist, mai ales partea exaltata cur-si-chiloti cu Liviu, o va rastigni, Gabi va atrage o parte de electorat aflat on the edge… fanii festivalurilor gratis, a Cismigiului cutreierat de o mare de oameni in weekend-ul trecut, a Caii Victoriei umpluta des cu tarabe si menestreli, a amatorilor de luminite si revelioane de neuitat, in plain air!

In fond, dintre toti pesedeii astia din frunte, ea chiar a castigat ceva… din cauza noastra, dar… a castigat! Toti ceilalti sefi de partid au pierdut cu succes toate bataliile! Asadar, filiera talibana a psd o va sustine…

Iar Dragnea, din toate pozitiile, e cu spatele la zid! Traieste doar din amanari… Nisipul e suficient de miscator in jurul lui, in asa fel incat orice pas gresit il poate ingropa! Nu, nu cred ca este vorba de regie, doar de un PR bun al primaritei de facto.

Iara cei din opozitie, daca nici acum nu vor da un semnal clar de alianta in campania pentru primaria Bucurestiului, vor pierde cu scor de neprezentare! Dixit!

Sorin Alexandru Sontea

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.