Cercetarea in Romania – un fleac! I-au ciuruit!

”Domeniul cercetarii stiintifice este in deriva, cercetarea și-a pierdut scopul, este folosită recent ca armă politică în disputa dintre palate. Cercetarea românească a fost înjosită până la nivelul la care politicienii se consideră specialisti ai cercetarii.

Guvernele succesive P.S.D. au reușit in 2 ani să izoleze decizia administrativă de mecanismele normale ale unui stat democratic: dialogul social sau dezbaterea publică în cadru oficial, scriu cei din Sindicatul Hermes.

Recent, unitățile de cercetare au întrat și în vizorul B.O.R.: Stațiunea de Cercetare -Dezvoltare pentru Legumicultură de la Buzău a fost deposedata de 12 ha de teren, prin minciună și înșelătorie, de către Episcopia Buzăului și a Vrancei, drept mită electorală plătită de P.S.D.

În aceste zile B.O.R. obține în urma presiunilor încă 100 de milioane de lei din bugetul cercetării pentru a finanța, în afara oricărui control, Catedrala Mân(t)uirii Neamului. Resursele financiare imense alocate acestei construcții justifică suspiciunea utilizării lor pentru alte interese”…

(sursa: G4Media.ro)

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.