Apa-n piua la Cex-ul PSD

„Restructurarea nu se putea face azi. La finalul lunii vom discuta în şedinţa Consiliului Executiv de la Iaşi”, a declarat pre mierul Mihai Tudose.

„S-a mai discutat şi se mai discută şi în viitor. E nevoie de reforma statului”, a declarat după şedinţă şi Marian Oprişan, unul dintre susţinătorii restructurării aparatului central.

Social democraţii s-au reunit luni în şedinţa Consiliului Executiv, unde un subiect va fi găsirea unui înlocuitor pentru Doina Pană la Ministerul Apelor.

 Pe de altă parte, mai mulţi social democraţi, în frunte cu premierul Mihai Tudose, au invocat necesitatea unei restructurări a Executivului.

Printre ministerele care ar putea fi comasare se regăsesc, pe lângă Apele cu Mediul, Energia cu Economia, Turismul şi Tineretul şi Sportul, Românii de pretutindeni cu Afacerile Externe, precum şi Educaţia şi Cercetarea.

În prezent, Guvernul are în componenţă, pe lângă premierul Mihai Tudose, trei vicepremieri, dintre care unul, Marcel Ciolacu, fără portofoliu, 24 de miniştri şi doi miniştri delegaţi – Mariu Nica şi Victor Negrescu, la Fonduri Europene şi la Afaceri Europene.

(sursa:mediafax.ro)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.