Ala de ciripea inainte, sa ia si lumina!

Pai cum e ca o scara de bloc sa-si „desemneze” reprezentantul care coboara si face de santinela jos, in fata intrarii, sa astepte voluntaru’ cu lumina? Punem de-o sedinta, c-o sa iasa cu nemultumiri ,ca la intretinere, fond de reparatii, gunoi etc. ? Penibila solutie… asa, sa impace si capra si varza, desi varza sunt ei… toti.

Aia de la case cica sa stea la geam… fericitii care au geam la strada, banuiesc, ca smecherilor care au casa in fundul curtii le trebuie lanseta, telescopica sau cum naiba o fi, asta daca au geamurile sa dea in curte… Altfel, sa puna responsabilul de strada, ala de ciripea inainte la secu, sa ia el lumina, sa le ia el pe toate, ca pe vremuri!

Si, ar mai fi aia din zgarie-nori… Avem? A, n-avem… Mai bine, ca se lasa cu turbulente pe scari si in lift… Dati-va seama sute de etaje de doritori de lumina, rostogolindu-se catre reprezentantul , amaratul reprezentant al zgarie-norului!

Si mai e un public, pe la munte, care sta hat, sus de tot, au casele catarate pana la cer, la marginea sau in padure… Iti dai seama ca acolo le trebuie voluntari care au facut macar Himalaya? Urca, coboara, urca, coboara… Nasol!

Desigur insa ca toate aceste probleme, mici, si-au gasit insa rezolvarea intr-una dintre sedintele comitetului sau comisiei sau ce-o fi, aia cu urgentele… De ce imi bat eu capul?

Lumina, fratilor!

Sorin Alexandru Sontea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.