Agerpress preia comunicatul ALIANTEI STRADA in legatura cu intalnirea dintre premier si un numar de grupari civice

Comunicatul partidului ALIANȚA STRADA/26.12.2017 În legătură cu întâlnirea solicitată de un număr de grupări civice premierului Tudose pe 27 Dec 2017, partidul ALIANȚA STRADA comunică:

Considerăm această întâlnire ca un compromis inacceptabil făcut de aceste grupări civice cu guvernul căruia noi, și alte sute de mii de oameni, îi cerem DEMISIA de aproape un an! Oricum acest demers vine prea târziu, ținând cont de faptul că protestatarii i-au chemat în repetate rânduri, în Piața Victoriei, pe reprezentanții guvernului!

Suntem solidari cu nemulțumirea ONG-urilor amintite mai sus, așa cum am fost și suntem solidari fără rezerve cu nemulțumirile tuturor protestatarilor din România și diaspora, din rândurile cărora provenim că formațiune politică. Dar, nu putem fi de acord cu o negociere, indiferent din ce parte vine sau va veni!

Guvernul Tudose (și niciun alt guvern PSD/ALDE) nu a avut, nu are și nu va avea niciodată intenția de a întări democrația, de a stopa abuzurile și incompetența din România. Aceste abuzuri asupra principiilor democrației sunt comise, și rămân nesancționate, de către însăși miniștrii acestui guvern.

Sperăm că acest guvern să devină cât mai curând ‘de tristă amintire’ pentru că PSD/ALDE și sateliții lor nu au avut, nu au și nu vor avea niciodată din partea noastră încrederea că pot sau vor să salveze România!

Alianța Strada

(sursa: Agerpress)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.