Abuzuri ale PSD in judetul Arad. Dezvaluirile doamnei Mariana Mihut, o victima a caracatitei PSD

Buna ziua,
Ma numesc MIHUT  MARIANA domiciliata in orasul SEBIS Jud. ARAD, cu resedinta in Com. BOCSIG NR. 333 Jud. ARAD,va relatez cu dovezi pe care le gasiti in atach, un abuz al membrilor PSD, am mai multe, mai urmeaza si alte mail-uri. 
In 11.05.2017 Inalta curte de Casatie si Justitie pronunta sentinta in dosarul nr.800/59/2014, prin care primarul PSD CIUL IOAN FLORIN este declarat incompatibil la solicitarea Agentiei Nationale de Integritate A.N.I.
Prefectura ARAD avea obligatia ca de indata sa puna in aplicare sentinta I.C.C.J, trebuia sa emita actul de Demitere al Primarului PSD BOCSIG-AR D-l CIUL IOAN FLORIN, dar Prefectura tace, CIUL continua sa fie primar, sa incaseze salariul de primar, aproximativ 3 saptamani, dupa care CIUL IOAN FLORIN isi da el demisia, NU PREFECTURA SA-L DEMITA.
CONTINUA sa emita propuneri legislative, propuneri care au devenit legi prin aprobarea Consiliului Local, consiliu care este majoritate PSD. CIUL propune infiintarea postului de Administrator public pentru el, propune conditiile de participare la concurs, conditii care sa nu poata fi indeplinite de multe persoane, ca sa nu aibe concurenta, dar totusi eu am indeplinit conditiile si mi-am depus candidatura la concurs.
 
Organizarea concursului de ocuparea postului de Administrator public a fost fraudat, am depus plangere penala care, dosarul penal sta pe loc. In conditiile de organizare a concursului se specifica clar, ca nu poate face parte din comisia de concurs si nici in ceea de solutionare a contestatiilor nici un membru care a fost subordonat ierarhic superior candidatilor, ori secretara comisiei de concurs si tot ea a fost secretara a comisiei de solutionare a contestatiilor ABRUDEAN TEODORA FELICIA , la data concursului ocupa functia de jurist al Primariei Bocsig subordonata ierarhic fostului primar CIUL IOAN FLORIN( candidat la concursul organizat).
Actualmente ABRUDEAN TEODORA FELICIA este Primar PSD al  PRIMARIEI BOCSIG-ARAD 
La solicitarea noastra A.N.I ne comunica adresa nr. 3642/24.07.2017, ca CIUL IOAN FLORIN nu mai poate sa ocupe nici o functie publica timp de 3 ani datorita faptului ca a fost declarat incompatibil, desi PREFECTURA ARAD are cunostinta de adresa primita de la ANI.

Exista un dosar penal pe rol la Parchetul de pe langa judecatoria INEU-ARAD si instrumentat de ofiterul de Politie AGUD FLORIN de la I.P.J. ARAD, dar dosarul sta in sertar, timp in care CIUL IOAN FLORIN este angajat al Primariei BOCSIG-ARAD, pe functia de Administrator Public si incaseaza un salar de aproximativ 5.000 lei. 

Am nevoie de inchirierea utilajele de la Primarie, utilaje de nivelat pamant si de vidanjera, contra cost, dar CIUL IOAN FLORIN refuza sa-mi inchirieze, desi am facut solicitare din vara anului 2017 si Ciul mi-a raspuns:” Nu ti-e rusine sa ceri ajutor, iesi afara din Primarie ca iti dau un pumn de te omor, Du-te la DNA si cere”. Nu inchiriaza utilajele de cat la cei care sunt slugi bune ale PSD. 

Cu stima ,

Mihut Mariana 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.